۴۰۰ گرم توفوی سفت
۲ قاشق غذاخوری سس سویا
(نصف فنجان) ۱۰۰ میلی لیتر سس فلفل شیرین
پیازچه
دانه های کنجد
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. توفو را با دستان خود به قطعاتی به اندازه لقمه برش دهید.
تکه های توفو را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است قرار دهید. به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید یا به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
۲. توفو برشته شده را در یک کاسه بریزید و سس فلفل شیرین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۳.به بشقاب منتقل کنید با پیازچه و کنجد تزئین نمایید.