L o a d i n g . . .
عکس غذای کدو حلوایی پر شده با نخود
مواد مناسب برای: 2 نفر

کدو حلوایی پر شده با نخود (Chickpeas Stuffed Butternut Squash)


مواد مورد نیاز

نخود پخته: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)

کدو حلوایی: ۱ عدد

ارده (دلبخواه): ۲ قاشق غذاخوری

سرکه (دلبخواه): ۱ قاشق چایخوری

برای تزیین و مزه دار کردن می توانید از پیازچه، زغال اخته خشک و تخم کدو استفاده کنید.


طرز تهیه

۱. شعله پایین فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. کدو حلوایی را از وسط نصف کرده و وسط آن را خالی نمایید. سپس به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.

۲. به مدت ۳۰ دقیقه تا زمانی که کدو به طور کامل پخته شود، در فر بگذارید.

۳. هر نیمه از کدو حلوایی را با نخود های پخته پر کرده و به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۴. ارده و آب را به نسبت ۱ به ۳ مخلوط کنید و به آن سرکه نیز اضافه کرده و به خوبی هم بزنید. مایع حاصله را بر روی کدو و نخود ها ریخته و با پیازچه، زغال اخته خشک شده و تخم کدو تنبل تزیین کنید.