اسپاگتی: ۲۶۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
عدس پخته شده: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
پودر پروتئین نخود فرنگی: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)
برای طعم بهتر این غذا میتوانید به آن ۲ قاشق غذاخوری مخمر خوراکی، سس سالسا یا کچاپ، کنجد و پونه تازه اضافه کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده بجز اسپاگتی و سالسا را به غذاساز منتقل کنید.
۲. تا زمانی که یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.
۳. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل لقمه های توپی درآورده سپس به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۴. به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار داده و سپس به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
۵. یک قابلمه ی بزرگ را با آب پر کرده و به جوش برسانید. سپس اسپاگتی ها را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. اسپاگتی را تا زمان مورد نیاز برای پخت که بر روی بسته ی آن درج شده، بپزید. به طور کلی، تا زمانی که اسپاگتی ها نرم شوند نیاز است که جوشانده شوند. پس از پخت کامل اسپاگتی را آب کشیده و به یک بشقاب منتقل کنید.
۶. لقمه های قارچ و عدس را به اسپاگتی اضافه کنید. سپس مقداری کنجد و پونه ی تازه بر روی آن بریزید.