کدو سبز: ۷۰۰ گرم
آرد: ۳ فنجان (۳۰۰ گرم)
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری (دلبخواه)
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری (دلبخواه)
برای بهتر شدن نتیجه میتوان از ۱ قاشق غذاخوری پودر سیاه دانه استفاده کرد. همچنین میتوان گندم سیاه یا آرد سیاه را به جای آرد معمولی استفاده کرد.
۱. کدو سبز را به غذا ساز منتقل کنید تا به حالت پوره درآید.
۲. بقیه ی موارد غذایی ذکر شده را اضافه کنید و تا زمانی که یکدست و خمیری شود به خوبی مخلوط کنید.
۳. شعله پایین فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید. خمیر را درون یک کاغذ روغنی ریخته و به شکل استوانه ای رول کنید. با یک چاقو تیز آن را به قطعات بیسکویت مانند برش دهید. سپس به همراه یک کاغذ روغنی دیگر به سینی فر منتقل کنید.
۴. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس اجازه دهید که خنک شود.