L o a d i n g . . .
عکس غذای پاستای سویا
مواد مناسب برای: 2 نفر

پاستای سویا (Tvp Pasta)


مواد مورد نیاز

۲ فنجان (۱۸۰) گرم پاستا

۱ فنجان (۸۰گرم) چرخ کرده سویا

۲ فنجان (۴۰۰ میلی لیتر) آب

نصف فنجان (۱میلی لیتر) آب گوجه فرنگی

نصف فنجان (۶۰ گرم) بادام هندی

۳ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) مخمر مغذی

نصف فنجان شیره

۱ قاشق چایخوری سرکه

نصف قاشق چایخوری فلفل کاین (هندی)

نصف قاشق چایخوری پودر سیر

نصف قاشق چایخوری نمک

ریحان تازه و بادام هندی اضافی


طرز تهیه

۱. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و آن را به جوش آورید. پاستا را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. پاستا را به میزانی که در دستورالعمل بسته بندی آن ذکر شده است بجوشانید. تا نرم شود و دیگر ترد نباشد و سپس آبکش کنید.

۲. بقیه مواد را به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

۳. ماکارانی پخته شده و مخلوط سویا را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.

۴. انتقال دهید به یک بشقاب با ریحان تازه و بادام هندی تزئین کنید.


درد موقتی است. ترک کردن برای همیشه ماندگار است.

” لنس آرمسترانگ “