۲ فنجان (۱۸۰) گرم پاستا
۱ فنجان (۸۰گرم) چرخ کرده سویا
۲ فنجان (۴۰۰ میلی لیتر) آب
نصف فنجان (۱میلی لیتر) آب گوجه فرنگی
نصف فنجان (۶۰ گرم) بادام هندی
۳ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) مخمر مغذی
نصف فنجان شیره
۱ قاشق چایخوری سرکه
نصف قاشق چایخوری فلفل کاین (هندی)
نصف قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری نمک
ریحان تازه و بادام هندی اضافی
۱. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و آن را به جوش آورید. پاستا را اضافه کنید و حرارت را کم کنید. پاستا را به میزانی که در دستورالعمل بسته بندی آن ذکر شده است بجوشانید. تا نرم شود و دیگر ترد نباشد و سپس آبکش کنید.
۲. بقیه مواد را به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
۳. ماکارانی پخته شده و مخلوط سویا را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه بپزید.
۴. انتقال دهید به یک بشقاب با ریحان تازه و بادام هندی تزئین کنید.
درد موقتی است. ترک کردن برای همیشه ماندگار است.
” لنس آرمسترانگ “