تمپه (نوعی غذای اندونزیایی که فرآورده ای تخمیری از سویا است): ۳۰۰ گرم
سس گوجه: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا دودی: ۱ قاشق غذاخوری
برای طعم بهتر می توانید از یک قاشق غذا خوری سس سویا و یک قاشق چای خوری دود مایع استفاده کنید.
۱. تمپه را به صورت نازک برش داده و درون یک پلاستیک زیپ دار بریزید. سپس بقیه مواد را بیفزایید و زیپ پلاستیک را ببندید و آن را تکان دهید. در نهایت آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک شب در یخچال قرار دهید.
۲. فر را بر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید. تمپه های مزه دار شده را به صورت یک لایه همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۳. سینی را به مدت ۲۰ دقیقه در قسمت میانی فر قرار دهید.
۴. پس از پخت، آنها را به یک بشقاب منتقل کنید.
ورزش شما را نمیسازد؛ بلکه عزم شما برای ماندن در آن است که شما را میسازد.
” بیل بوون “