نخود: ۲ فنجان (۴۸۰ گرم)
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۲ عدد
سس گوجه: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
آب: ۳ فنجان (۶۰۰ میلی لیتر)
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
برای طعم بهتر و مزه دار شدن غذا میتوانید از ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری زیره سبز، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی و ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید. از جعفری تازه برای تزئین استفاده نمایید.
۱. نخود را طی شب در آب قرار دهید و در نهایت آن را آبکشی کنید یا به جای آن از ۲ قوطی کنسرو نخود پخته استفاده کنید. سیب زمینی و پیاز را پوست کنده و به اندازه لقمه های کوچک خرد کنید. تمام مواد ذکر شده را به یک قابلمه بزرگ منتقل کنید.
۲. قابلمه را بر روی حرارت بالا به جوش آورده سپس آن را کم کنید و درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه کاملا بپزد.
سپس به بشقاب منتقل کرده و جعفری تازه را بر روی آن بریزید.