نخود پخته شده: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
آب: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
آرد: ۲ فنجان (۲۰۰ گرم)
شیره افرا: ۶۰ میلی لیتر
برای طعم بهتر میتوانید ۱/۴ آرد را با آرد بادام جایگزین کنید.
۱. آب نخود های پخته شده را گرفته و همراه مقدار آب گفته شده به مخلوط کن بریزید.
۲. تا زمانی که به خوبی نرم شوند مخلوط کنید.
۳. نخود های له شده را با بقیه ی مواد گفته شده ترکیب کنید.
۴. تا زمانی که به حالت خمیری درآید مخلوط کنید.
۵. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) قرار دهید. خمیر را به شکل بیسکویت درآورده سپس خمیر ها را همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید و با یک چاقو روی آن ها شیار ایجاد کنید.
۶. به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید سپس به بیسکویت ها اجازه دهید تا خنک شوند بعد میتوانید آن هارا سرو کنید.
درد موقتی است. ترک کردن برای همیشه ماندگار است.
” لنس آرمسترانگ “