خرما: ۴ عدد
آب: ۱/۳ فنجان (۶۰ میلی لیتر)
موز: ۲ عدد
برای طعم بهتر میتوانید از تکه های شکلات، بادام و اندکی نمک استفاده کنید.
۱. خرما و آب را به یک مخلوط کن منتقل کنید. تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند، ترکیب کنید تا آماده ی ساخت سس کارامل شود.
۲. موز هارا به شکلی که در تصویر نمایش داده شده است برش دهید.
۳. سس کارامل را بر روی موز ها ریخته و پخش کنید.
۴. بر روی موز ها مقداری تکه های شکلات و بادام ریخته و اندکی نمک روی آن بپاشید سپس به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید سپس میل کنید.