توفو (پنیر سویا) نرم: ۳۰۰ گرم
آرد: ۱/۲ فنجان ( ۱۵۰ گرم)
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
میتوانید از ترکیب گندم سیاه، سویا و آرد دانه تف بجای آرد معمولی استفاده کنید.
۱. شعله ی پایین فر را بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سلسیوس) تنظیم کنید. تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
۲. از ادویه برای مزه دار کردن استفاده کنید سپس مواد را تا حالت خمیری پیدا بکنند هم بزنید.
۳. خمیر را به شکل رول درآورده و با چاقو برش بزنید. برش ها را بر روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید.
۴. خمیر ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
جامها غبار میگیرند، اما خاطرات برای همیشه باقی میمانند.
” مری لو رتون “