آرد: ۱۵۰ گرم
سس سیب: ۱۵۰ میلی لیتر
برای طعم بهتر میتوانید از نصف قاشق چایخوری دارچین و اندکی نمک استفاده کنید
۱. شعله پایین فر را بر روی دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. آرد و سس سیب را با هم ترکیب کنید و در صورتی که استفاده می کنید، دارچین و نمک نیز بیافزایید.
۲. تا زمانی مواد که یکدست شوند مخلوط کنید.
۳. خمیر حاصله را به شکل لقمه های کوچک درآورده و به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید
۴. به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
مسئله این نیست که زمین میخورید، بلکه این است که دوباره بلند شوید.
” وینس لومباردی “