L o a d i n g . . .
عکس غذای پاستا پنه ریحان و گردو
مواد مناسب برای: 2 نفر

پاستا پنه ریحان و گردو (Basil & Walnut penne)


مواد مورد نیاز

۳ فنجان پاستا پنه

۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه

۱ قاشق چایخوری نعناع تازه (اختیاری)

۳۰ گرم گردو

نصف فنجان (۱۰۰میلی لیتر) آب

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری سرکه

۱۰ عدد گوجه فرنگی گیلاسی

مقداری شاهدانه


طرز تهیه

۱. ریحان، نعناع، گردو، سرکه، آب و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید.

۲. مخلوط کنید تا یکدست شده و سس پستو درست شود.

۳. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و آن را به جوش بیاورید. پاستا را با مقدار زمان پخت که در دستورالعمل بسته بندی آن ذکر شده است اضافه کنید. در غیر این صورت، آن را بجوشانید تا نرم شود و دیگر ترد نباشد.

۴. پاستا را آبکش کنید و سس پستو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

۵. به یک بشقاب اضافه کنید و روی آن را با گوجه فرنگی تزئین نمایید.

۶. مقداری شاهدانه روی آن بریزید و میل نمایید.