۳ فنجان پاستا پنه
۲ قاشق غذاخوری ریحان تازه
۱ قاشق چایخوری نعناع تازه (اختیاری)
۳۰ گرم گردو
نصف فنجان (۱۰۰میلی لیتر) آب
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری سرکه
۱۰ عدد گوجه فرنگی گیلاسی
مقداری شاهدانه
۱. ریحان، نعناع، گردو، سرکه، آب و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید.
۲. مخلوط کنید تا یکدست شده و سس پستو درست شود.
۳. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کنید و آن را به جوش بیاورید. پاستا را با مقدار زمان پخت که در دستورالعمل بسته بندی آن ذکر شده است اضافه کنید. در غیر این صورت، آن را بجوشانید تا نرم شود و دیگر ترد نباشد.
۴. پاستا را آبکش کنید و سس پستو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۵. به یک بشقاب اضافه کنید و روی آن را با گوجه فرنگی تزئین نمایید.
۶. مقداری شاهدانه روی آن بریزید و میل نمایید.