آرد: ۱۵۰ گرم
سس سیب: ۱۵۰ میلی لیتر
برای طعم بهتر میتوانید از نصف قاشق چایخوری دارچین و اندکی نمک استفاده کنید
۱. شعله پایین فر را بر روی دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. آرد و سس سیب را با هم ترکیب کنید و در صورتی که استفاده می کنید، دارچین و نمک نیز بیافزایید.
۲. تا زمانی مواد که یکدست شوند مخلوط کنید.
۳. خمیر حاصله را به شکل لقمه های کوچک درآورده و به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید
۴. به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.