۳ فنجان (۲۰۰ گرم) سویای چرخ شده
۴ قاشق غذا خوری (۶۰ گرم) گلوتن گندم
نصفغ قاشق غذاخوری ملاس (چغندر)
۱ قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل کاین (فلفل تند)
۱. همه مواد را اضافه کنید.
۲. مخلوط کنید تا شبیه خمیر شوند.
۳. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید و خمیر را به شکل ناگت روی سینی فر روی کاغذ پخت قرار دهید.
۴. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید و ۵ دقیقه اگر نیاز داشت اجازه پخت بدهید و قبل از سرو اجازه بدهید خنک شود.