لوبیا سفید: ۲ فنجان (۴۸۰ گرم)
سس گوجه: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
آب: ۱ فنجان ( ۲۰۰ میلی لیتر)
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
برای مزه دار کردن این خوراک میتوانید از ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری زیره سبز، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی، ۱ قاشق چایخوری شوید خشک و ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
۱. لوبیا ها را در طی شب در آب قرار دهید سپس آن را آبکشی کنید یا بجای این کار میتوانید از ۲ قوطی کنسرو لوبیا پخته استفاده کنید. سپس همه ی مواد ذکر شده را به یک قابلمه ی بزرگ منتقل کنید.
۲. قابلمه را به جوش آورده و شعله ی آن را کم کنید سپس درب آن را بگذارید. به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا لوبیا ها به خوبی پخته شوند. سپس میتوانید خوراک را سرو کنید.