L o a d i n g . . .
عکس غذای سیخ توفو
مواد مناسب برای: 2 نفر

سیخ توفو (Tofu Skewers)


مواد مورد نیاز

۴۰۰گرم توفو (پنیر سویای سفت)

یک چهارم فنجان (۵۰ میلی لیتر) رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری ملاس (چغندرقند)

۱ قاشق غذاخوری فلفل تند

۱ قاشق غذاخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری سرکه


طرز تهیه

۱. توفو (پنیر سویا) را به مکعب های بزرگ برش دهید. با بقیه مواد به کیسه ای اضافه کنید. حداقل ۳۰ دقیقه یا یک شب در یخچال بگذارید.

۲. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کرده و سیخ ها را خیس کنید تا در حین کباب کردن مکعب های توفو مرینیت شده (مزه دار شده) سیخ ها نسوزند. سیخ ها را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده شده است قرار دهید.

۳. به مدت ۱۰ دقیقه در فر گریل کنید و درصورت نیاز ۵ دقیقه دیگر گریل کنید.

(به صورت جایگزین میتوانید کباب کنید)

۴. و درنهایت به یک بشقاب انتقال دهید.