L o a d i n g . . .
fitpic.ir  فیت پیک
مواد مناسب برای: 2 نفر

سالاد بادمجان تنوری (Roasted Eggplant Salad)


مواد مورد نیاز

بادمجان: ۳ عدد

آب: ۱/۴ فنجان (۵۰ میلی لیتر)

سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری

سرکه: ۱ قاشق غذاخوری

شربت آگاو یا گیاه خنجری: ۱ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

پیازچه

کنجد


طرز تهیه

۱. بادمجان ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. بادمجان هارا بر روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید به خوبی پخته شوند. سپس از فر درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود.

۲. بادمجان های پخته شده را با دست خرد و ریش ریش کنید و به کاسه برای همزدن منتقل کنید. سس را با ترکیب آب، سس سویا، سرکه، شربت آگاو و حبه های سیر له شده درست کنید. به بادمجان ها اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.

۳. به کاسه منتقل کنید سپس با کنجد و پیازچه های خورد شده تزیین و مزه دار نمایید.