L o a d i n g . . .
عکس غذای سالاد کدو سبز به همراه کینوا، بادمجان و لوبیا سبز
مواد مناسب برای: 2 نفر

سالاد کدو سبز به همراه کینوا، بادمجان و لوبیا سبز (Quinoa Zucchini Green Beans Eggplant)


مواد مورد نیاز

دانه ی کینوآ: ۱ فنجان (۲۰۰گرم)

کدو سبز: ۲ عدد

بادمجان: ۲ عدد

لوبیا سبز منجمد: ۱۵۰ گرم

ارده کنجد: ۱ قاشق غذاخوری

سرکه: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

آب: ۱/۴ فنجان (۵۰ میلی لیتر)

دانه کنجد به مقدار لازم


طرز تهیه

۱. دانه کینوآ را به خوبی بشویید تا زمانی که آب آن شفاف شود. دو برابر حجم کینوآ آب بریزید و یکبار هم بزنید. آب را بجوش برسانید سپس حرارت را کم کنید و درب آن را بگذارید. کینوا را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا نرم شود و کاملاً آب آن گرفته شود.

۲. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فانهایت یا (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید، بادمجان ها را پوست بگیرید. بادمجان و کدو سبز را به اندازه لقمه خرد کنید. کدو، بادمجان و لوبیا سبز را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید، به صورت یک لایه بچینید. بادمجان را به مدت ۱۵ دقیقه تا زمانی که بادمجان ها پخته شود در فر بگذارید.

۳. بادمجان پخته شده، آب، ارده کنجد، سرکه، پودر سیر و نمک را به غذاساز اضافه کنید. مخلوط کنید تا زمانی که یکدست شده و به حالت سس درآید.

۴. کینوای پخته شده را به یک کاسه اضافه کنید.

۵. کدو سبز پخته شده و لوبیا سبز پخته شده را اضافه کنید.

۶. روی آن سسی را که آماده کردید ریخته و کنجد بپاشید.