پاستا: ۲ فنجان (۱۸۰ گرم)
کدو سبز: ۲ عدد
بروکلی منجمد: ۲۰۰ گرم
لوبیا سبز منجمد: ۲۰۰ گرم
ارده: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
۱. یک قابلمه بزرگ را با آب پر کرده و به جوش برسانید. پاستا را به آن اضافه کرده و درجه حرارت را تا متوسط کم کنید. با مقداری نمک و روغن مزه دار کرده و به اندازه مدت زمانی که بر روی جعبه پاستا مشخص شده بجوشانید. در غیر این صورت، تا زمانی آن را بجوشانید که نرم شده و از حالت شکنندگی خارج شود.
۲. پاستا را آبکشی کرده و به یک بشقاب منتقل کنید.
۳. فر را بر روی دما ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بروکلی، کدو سبز خرد شده و لوبیا سبز ها را همراه با یک کاغذ روغنی به سینی فر منتقل کنید. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
۴. پس از خارج کردن از فر مواد درون سینی را به پاستا اضافه کنید.
۵. ارده و آب و سرکه را با هم مخلوط کنید. بر روی پاستا ریخته و میل کنید.