نان تورتیلا: ۲ عدد
نخود پخته: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
کره بادام زمینی: ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف قاشق غذاخوری
کاهو: ۳۰ گرم
برای تزیین می توانید از گوجه تازه و کنجد استفاده نمایید.
۱. نخود پخته و آبکشی شده، کره بادام زمینی، پودر کاری و سرکه را در یک کاسه ریخته و به همراه ادویه های دلخواه با چنگال مخلوط کنید.
۲. نان تورتیلا (یا هر نان دیگری شبیه این نان) را تست کنید و روی یک بشقاب قرار دهید.
۳. نصف کاهو را اضافه کنید.
۴. نیمی از ترکیبی که پیش تر درست کردیم را نیز اضافه کرده و اینکار را با بقیه ی مواد و یک نان دیگر انجام دهید.
۵. بر روی لقمه های درست شده مقداری گوجه تازه و کنجد قرار دهید.