لوبیا قرمز پخته شده: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
جو دوسر پرک: ۱ فنجان (۱۰۰ گرم)
آب: ۱/۲ فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
دانه کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰گرم)
سس سالسا و کنجد به صورت دلخواه
۱. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۰ درجه سلسیوس) گرم کنید. آب لوبیا قرمز های پخته شده را بگیرید و با جو دوسر، تخم کتان آسیلاب شده و آب مخلوط کنید.
۲. برای مزه ی بیشتر کنجد اضافه کنید و تا زمانی که به حالت خمیری دربیاید مخلوط کنید.
۳. خمیر را به شکل لقمه های توپ مانند در آورید و بر روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید.
۴. در فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. پس از پخت میتوانید با سس سالسا و کنجد میل نمایید.