لبو پخته شده: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
توت منجمد (توت فرنگی، بلوبری، تمشک و …): ۳۰۰ گرم
موز منجمد: ۴ عدد
برای طعم بهتر میتوانید از نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل و ۱ قاشق چایخوری پودر گیاه ماکا استفاده کنید. همچنین به بستنی خود میتوانید تکه های بادام و شاهدانه اضافه کنید.
برای بالا بردن مقدار پروتئین این بستنی از ۲ اسکوپ پودر پروتئین وانیلی استفاده کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده بجز موز را به غذاساز منتقل کنید و به مدت ۲ دقیقه تا زمانی که یکدست شود مخلوط کنید.
۲. موز های منجمد را وارد غذاساز کرده و تا زمانی که غلیظ و یکدست شود مخلوط کنید. (۲ دقیقه)
۳. بستنی حاصله را به یک کاسه منتقل کرده و روی آن شاهدانه و بادام بریزد.