آرد: ۳ فنجان (۳۰۰ گرم)
پوره کدو تنبل: ۴۰۰ گرم
شکر نارگیل: ۹۰ گرم
گردو: ۹۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
میتوانید نیمی از آرد معمولی را با آرد گندم سیاه جایگزین کنید. همچنین از چند گردو برای تزئین کوکی ها استفاده کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
۲. تا زمانی که یکدست و خمیری بشود ترکیب کنید.
۳. شعله پایین فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به ۱۴ قسمت تقسیم کرده و به شکل توپ های خمیری درآورده سپس با فشردن آن هارا به شکل کوکی های کوچک درآورده و در وسط هر کدام نیمی از یک گردو را قرار دهید سپس به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر بگذارید.
۴. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.