L o a d i n g . . .
عکس غذای کدو تنبل و بادمجان با کینوا
مواد مناسب برای: 2 نفر

کدو تنبل و بادمجان با کینوا (Quinoa Pumpkin Eggplant)


مواد مورد نیاز

کینوا: ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)

بادمجان: ۲ عدد

کدو تنبل: ۵۰۰ گرم

ارده: ۲ قاشق غذاخوری (به دلخواه)

سرکه: ۱ قاشق چایخوری ( به دلخواه)


طرز تهیه


۱. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و به همراه کدو تنبل تمیز و خرد شده بر روی کاغذ روغنی قرار دهید و به سینی فر منتقل کنید. میتوانید مواد را با ادویه های دلخواه مزه دار کنید.

۲. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که درون بادمجان و کدو پخته شود.

۳. در این بین، کینوا را به خوبی بشورید و آبکشی کنید. سپس آن را به یک قابلمه منتقل کنید و دو برابر مقدار کینوا آب بریزد و اجازه بدهید به جوش برسد سپس حرارت را کم کنید. درب قابلمه را نیز بگذارید. کینوا را باید تا زمانی بپزید که نرم شده و آب آن کامل بخار شود (۱۵ دقیقه)

۴. یک فنجان را با نصف از کینواها پر کنید و بر روی یک بشقاب برگردانید. این کار را با بشقاب دیگر و بقیه کینواها انجام دهید.

۵. بادمجان و کدو پخته شده را به کینوا اضافه کنید.

۶. ارده را به نسبت ۱ به ۳ با آب رقیق کنید و با سرکه ترکیب کنید سپس سس حاصله را روی بقیه ی مواد بریزید و میتوانید درنهایت رو کل بشقاب تخم کدو بریزید.