کینوا: ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)
بادمجان: ۲ عدد
کدو تنبل: ۵۰۰ گرم
ارده: ۲ قاشق غذاخوری (به دلخواه)
سرکه: ۱ قاشق چایخوری ( به دلخواه)
۱. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و به همراه کدو تنبل تمیز و خرد شده بر روی کاغذ روغنی قرار دهید و به سینی فر منتقل کنید. میتوانید مواد را با ادویه های دلخواه مزه دار کنید.
۲. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که درون بادمجان و کدو پخته شود.
۳. در این بین، کینوا را به خوبی بشورید و آبکشی کنید. سپس آن را به یک قابلمه منتقل کنید و دو برابر مقدار کینوا آب بریزد و اجازه بدهید به جوش برسد سپس حرارت را کم کنید. درب قابلمه را نیز بگذارید. کینوا را باید تا زمانی بپزید که نرم شده و آب آن کامل بخار شود (۱۵ دقیقه)
۴. یک فنجان را با نصف از کینواها پر کنید و بر روی یک بشقاب برگردانید. این کار را با بشقاب دیگر و بقیه کینواها انجام دهید.
۵. بادمجان و کدو پخته شده را به کینوا اضافه کنید.
۶. ارده را به نسبت ۱ به ۳ با آب رقیق کنید و با سرکه ترکیب کنید سپس سس حاصله را روی بقیه ی مواد بریزید و میتوانید درنهایت رو کل بشقاب تخم کدو بریزید.