L o a d i n g . . .
عکس غذای لقمه پروتئینی قارچ و عدس
مواد مناسب برای: 2 نفر

لقمه پروتئینی قارچ و عدس (Protein Mushroom Lentil Bites)


مواد مورد نیاز

قارچ: ۳۰۰ گرم

عدس پخته شده: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)

پودر پروتئین نخود فرنگی: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)

نمک (دلبخواه): ۱ قاشق چایخوری

برای بهتر شدن غذا میتوانید از ۲ قاشق غذا خوری مخمر خوراکی و سالسا آماده استفاده کنید.


طرز تهیه

۱. تمام مواد ذکر شده را به غذاساز منتقل کنید.

۲. تا زمانی که یکدست و خمیری شود، مخلوط کنید.

۳. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل لقمه های توپی درآورده و آن را همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.

۴. به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزید سپس به آن ها ۱۰ دقیقه زمان دهید تا سرد شوند. اکنون میتوانید آن هارا با سس سالسا سرو کنید.