لوبیا سیاه (قرمز) پخته: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
پودر پروتئین نخود سبز: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
آب: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
نمک: ۱ قاشق چای خوری
برای درست کردن این برگر و مزه دار کردن آن از کاهو، گوجه، نان برگر، آوکادو و کنجد استفاده کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده را به یک کاسه جهت مخلوط کردن منتقل کنید.
۲. به خوبی آن را مخلوط کرده و از یک چنگال یا گوشت کوب برقی برای له کردن لوبیا ها استفاده نمایید.
۳. فر را بر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. مواد حاصله را به ۴ قسمت تقسیم کرده و آن ها را به شکل برگر درآورید. سپس آن ها را همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۴. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. برگر ها را برگردانید و مجددا به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید. سپس اجازه دهید تا سرد شوند.
۵. نان برگر را از وسط نصف کرده و مدتی در فر قرار دهید تا تست شوند. آن ها را به بشقاب منتقل کرده و بر روی نون مقداری کاهو، گوجه خرد شده، برگر ها و تیکه های آوکادو قرار دهید. در نهایت بر روی برگر های خود کنجد بپاشید.