تمپه: ۳۰۰ گرم
کلم برگ تازه: ۲ فنجان (۱۰۰ گرم)
آووکادو: ۱ عدد
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذا خوری
برا تزیین غذا از کنجد استفاده کنید.
۱. فر را بر روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. تمپه ها را به صورت نواری و نازک برش داده و به صورت یک لایه همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. آن هارا به مدت ۲۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی و کمی ترد درآید، در فر قرار دهید. همچنین میتوانید این تمپه ها را قبل از پخت با مخلوط سس گوجه، شیره چغندر قند و پاپریکا دودی مزه دار کنید.
۲. کلم برگ ها را شسته و خشک کنید. به یک بشقاب منتقل کنید. سپس آووکادو را پوست بکنید و هسته ی آن را جدا و خرد کرده و به بشقاب منتقل نمایید.
۳. تمپه ها را پس از خروج از فر خرد کرده و به بشقاب خود منتقل کنید.
۴. در نهایت بر روی سالاد خود سرکه بالزامیک و کنجد ریخته و میل نمایید.