بادمجان: ۲ عدد
آب: ۱/۴ فنجان (۵۰ میلی لیتر)
ارده: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
موارد اختیاری:
نمک: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
کنجد: نصف قاشق چایخوری
۱. فر را برروی دما ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۲. به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملا مغز پخت شود در فر قرار دهید.
۳. تمام مواد را به یک مخلوط کن منتقل کنید.
۴. به خوبی مواد را با هم مخلوط کرده و به یک ظرف جهت سرو منتقل نمایید. در نهایت بر روی آن کنجد بپاشید و میل کنید.