بادمجان: ۲ عدد
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذا خوری (۳۰ گرم)
پودر پروتئین نخود فرنگی: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)
خمیر میسو: نصف قاشق غذاخوری
سیب زمینی: ۴ عدد
لوبیا سبز منجمد: ۳۰۰ گرم
برای طعم بهتر میتوانید از سالسا و کنجد استفاده نمایید.
۱. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. سیب زمینی هارا پوست کنده و برش دهید. سپس به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۲. لوبیا سبز های منجمد را افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه دوباره به فر برگردانید.
۳. در این بین، بادمجان ها را پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه یک کاغذ روغنی به سینی فر دیگری منتقل کنید و در فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا بادمجان ها مغز پخت شوند.
۴. بادمجان پخته، تخم کتان آسیاب شده، پودر پروتئین نخود فرنگی و خمیر میسو را در یک کاسه بزرگ تا زمانی که یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.
۵. خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و به شکل لقمه های توپی درآورده و به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ قهوه ای روشن درآید در فر قرار دهید.
۶. سیب زمینی پخته، لوبیا سبز و لقمه های بادمجان را به یک بشقاب منتقل کنید و اندکی سس سالسا به آن اضافه نمایید.