نخود پخته شده: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
آب: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
آرد: ۱/۴ فنجان ( ۲۰۰ گرم )
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد سوخاری یا آرد بادوم: ۱۰۰ گرم
سس سالسا: برای طعم بیشتر
۱. آب نخود هارا گرفته و به همراه مقداری آب به مخلوط کن منتقل کنید.
۲. تا زمانی که کاملا یک دست شود مخلوط کنید.
۳. نخود های مخلوط شده را با بقیه ی مواد گفته شده بجز آرد بادام یا آرد سوخاری ترکیب کنید و کنجد را برای مزه ی بیشتر اضافه کنید.
۴. تا زمانی که به حالت خمیری درآید مخلوط کنید.
۵. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت ( ۲۰۰ درجه سلسیوس) قرار دهید. خمیری را که درست کردید به شکل ناگت درآورید و با آرد بادام یا آرد سوخاری بپوشانید. حاصل را بر روی کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید.
۶. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید سپس ناگت هارا بچرخانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه به فر برگردانید. پس از پخت ناگت ها اجازه بدهید که خنک شوند. میتوانید ناگت هارا با سس سالسا سرو کنید.
اگر میتوانید رویاپردازی کنید، میتوانید آن را انجام دهید.
” والت دیزنی “