آرد نخود: ۳۰۰ گرم
آب: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
سرکه: ۱ قاشق چای خوری
نمک (دلبخواه): نصف قاشق چای خوری
برای طعم بهتر میتوانید از شیر و کنجد استفاده کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه مخلوط کنید.
۲. تا زمانی که یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.
۳. شعله پایین فر را رو دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و به شکل نان های کوچکی که در تصویر نمایش داده شده است درآورد. سپس به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. با یک فرچه آشپزی شیر و کنجد را بر روی نون بمالید.
۴. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.