L o a d i n g . . .
عکس غذای نان نخودی باریک
مواد مناسب برای: 2 نفر

نان نخودی باریک (Chickpea Breadsticks)


مواد مورد نیاز

آرد نخود: ۳۰۰ گرم

آب: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)

جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری

سرکه: ۱ قاشق چای خوری

نمک (دلبخواه): نصف قاشق چای خوری

برای طعم بهتر میتوانید از شیر و کنجد استفاده کنید.


طرز تهیه

۱. تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه مخلوط کنید.

۲. تا زمانی که یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.

۳. شعله پایین فر را رو دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و به شکل نان های کوچکی که در تصویر نمایش داده شده است درآورد. سپس به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید. با یک فرچه آشپزی شیر و کنجد را بر روی نون بمالید.

۴. به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید.