گل کلم منجمد: ۳۰۰ گرم
آرد: ۲ فنجان (۲۰۰ گرم)
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
آب: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
۱. شعله پایین فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید. تمام مواد ذکر شده را به غذاساز منتقل کنید.
۲. مخلوط کنید تا به حالت خمیری درآید.
۳. خمیر را به یک کاغذ روغنی منتقل کنید و رول کنید و با یک چاقو تیز آن را خرد کنید. تیکه بیسکویت های حاصل را به همراه یک کاغذ روغنی دیگر روی سینی فر بچینید.
۴. در فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.