L o a d i n g . . .
fitpic.ir  فیت پیک
مواد مناسب برای: 2 نفر

خوراک بروکلی، گل کلم و کاری با برنج (Broccoli Cauliflower Curry Rice)


مواد مورد نیاز

برنج: ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)

بروکلی منجمد: ۳۰۰ گرم

گل کلم منجمد: ۳۰۰ گرم

هویج منجمد (دلبخواهی): ۱۰۰ گرم

آب: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)

شیر: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)

پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری

شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری

سس گوجه: ۳ قاشق غذاخوری

آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری

برای طعم بیشتر میتوانید از ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز و ۱ قاشق چایخوری زیره سبز همراه کاری استفاده کنید و نیز میتوانید کنجد اضافه کنید.


طرز تهیه

۱.برنج را به خوبی شسته و آب کشی کنید. برنج شسته شده را به قابله منتقل کنید و دو برابر مقدار برنج آب اضافه کنید سپس برای طعم برنج مقدرای نمک به آن بزنید. آب را به جوش آورده و سپس حرارت را کم کنید. با درب بپوشانید و بجوشانید تا کاملاً آب آن را بگیرد. مدت زمان لازم برای پخت کامل برنج سفید، ۲۰ دقیقه و برنج قهوه ای، ۳۵ دقیقه است.

۲. سبزیجات را به یک قابله بزرگ منتقل کرده و به آن آب اضافه کنید سپس اجازه دهید تا به جوش برسد. درب آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.

۳. پودر کاری، شیره چغندر قند، سس گوجه، شیر و آرد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید و حاصل را به سبزیجات اضافه کنید. سپس مقداری ادویه و فلفل و کنجد به دلخواه اضافه کنید سپس به مدت ۵ دقیقه بپزید.

۴. یک فنجان را با ۱/۲ از برنج پخته شده پر کرده و داخل یک کاسه برگردانید و اینکار را برای کاسه ی دیگر نیز تکرار کنید.

۵. ترکیب کاری و سبزیجات را اضافه کنید و برای تزیین آن میتوانید از پیاز و کنجد استفاده نمایید.