برنج: ۱ فنجان (۲۰۰ گرم)
بروکلی منجمد: ۳۰۰ گرم
گل کلم منجمد: ۳۰۰ گرم
هویج منجمد (دلبخواهی): ۱۰۰ گرم
آب: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
شیر: ۱ فنجان (۲۰۰ میلی لیتر)
پودر کاری: ۱ قاشق غذاخوری
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
سس گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
برای طعم بیشتر میتوانید از ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز و ۱ قاشق چایخوری زیره سبز همراه کاری استفاده کنید و نیز میتوانید کنجد اضافه کنید.
۱.برنج را به خوبی شسته و آب کشی کنید. برنج شسته شده را به قابله منتقل کنید و دو برابر مقدار برنج آب اضافه کنید سپس برای طعم برنج مقدرای نمک به آن بزنید. آب را به جوش آورده و سپس حرارت را کم کنید. با درب بپوشانید و بجوشانید تا کاملاً آب آن را بگیرد. مدت زمان لازم برای پخت کامل برنج سفید، ۲۰ دقیقه و برنج قهوه ای، ۳۵ دقیقه است.
۲. سبزیجات را به یک قابله بزرگ منتقل کرده و به آن آب اضافه کنید سپس اجازه دهید تا به جوش برسد. درب آن را بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
۳. پودر کاری، شیره چغندر قند، سس گوجه، شیر و آرد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید و حاصل را به سبزیجات اضافه کنید. سپس مقداری ادویه و فلفل و کنجد به دلخواه اضافه کنید سپس به مدت ۵ دقیقه بپزید.
۴. یک فنجان را با ۱/۲ از برنج پخته شده پر کرده و داخل یک کاسه برگردانید و اینکار را برای کاسه ی دیگر نیز تکرار کنید.
۵. ترکیب کاری و سبزیجات را اضافه کنید و برای تزیین آن میتوانید از پیاز و کنجد استفاده نمایید.
هیچ چیز غیرممکن نیست، خود کلمه میگوید من ممکن هستم
” آدری هپبورن “