لوبیا قرمز پخته: ۱ قوطی کنسرو (۲۴۰ گرم)
پودر پروتئین نخود سبز: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)
آب: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
بروکلی منجمد: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی شیرین: ۲ عدد
نمک: ۱ قاشق چایخوری (دلبخواه)
برای بهتر شدن لقمه های لوبیا قرمز به آن ۲ قاشق غذاخوری مخمر خوراکی و مقداری کنجد اضافه کنید.
۱. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. آب لوبیا قرمز های پخته را گرفته و با پودر پروتئین، تخم کتان آسیاب شده و آب مخلوط کنید.
۲. مخلوط حاصله را با ادویه های مورد نظر مزه دار کنید و دوباره ترکیب کنید تا یکدست و خمیری شود.
۳. خمیر را به صورت لقمه های کوچک و گرد درآورید. سیب زمینی های شیرین را پوست کنده و به اندازه لقمه های لوبیا قرمز خرد کنید. لقمه های لوبیا قرمز، سیب زمینی و بروکلی های منجمد را به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۴. به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سیب زمینی ها به طور کامل پخته شوند.
۵. از فر خارج کنید و غذا را داخل یک بشقاب بچینید.
۶. روی کل بشقاب کنجد بریزد.
آنچه در استعداد کم دارید، میتوانید با اشتیاق، تلاش و دادن ۱۱۰٪ همیشه جبران کنید.
” دان زیمر “