سس سیب: ۳۰ میلی لیتر
آرد: ۲ فنجان (۲۰۰ گرم)
پودر بادام درختی: نصف فنجان (۱۰۰ گرم)
شکر نارگیل: ۶۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
۱. تمام مواد ذکر شده را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
۲. تا زمانی که مواد یکدست و خمیری شوند ترکیب کنید.
۳. شعله پایین فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به شکل توپ در آورده سپس نصف گردو را درون آن ها قرار دهید. بیسکوئیت های حاصله را به همراه کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۴. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزند سپس از فر خارج کرده و بگذارید ۱۰ دقیقه خنک شود.