مرغ یکی از محبوب ترین انواع گوشت است. زیرا نه تنها به طور گسترده در دسترس است و تهیه آن آسان است، بلکه به راحتی در تعداد زیادی از دستور پخت ها و انواع مختلف یافت می شود.
با این حال، اگرچه مرغ یک غذای اصلی رایج است، اما ممکن است در مورد سالم بودن آن مطمئن نباشید.
این مقاله به بررسی چند مورد از فواید و مضرات مرغ می پردازد تا مشخص شود که آیا مرغ برای شما مفید است یا خیر.
مرغ سرشار از انواع مواد مغذی مهم از جمله پروتئین، نیاسین، سلنیوم و فسفر است.
یک وعده 3 اونس (85 گرم) سینه مرغ حاوی:
پروتئین، به ویژه، برای ساخت و ترمیم بافت ها و حفظ توده عضلانی ضروری است.
در همین حال، سلنیوم یک ماده معدنی کمیاب است که برای عملکرد مناسب ایمنی، سلامت تیروئید و باروری ضروری است.
مرغ همچنین سرشار از ویتامین های گروه B مانند نیاسین و ویتامین های B6 و B12 است که نقش اصلی در تولید انرژی، سنتز DNA و سلامت مغز دارند.
مرغ سرشار از مجموعه ای از مواد مغذی مهم است و می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی سالم و کامل باشد.
با توجه به اینکه مرغ کالری کمی دارد اما پروتئین بالایی دارد، اگر این هدف برای شما باشد، ممکن است به ویژه برای کاهش وزن مفید باشد.
مطالعات نشان می دهد که افزایش مصرف پروتئین ممکن است احساس سیری را افزایش دهد، کاهش وزن را افزایش دهد و به حفظ توده بدون چربی بدن کمک کند.
زمانی که پروتئین با تمرینات مقاومتی همراه شود، می تواند به رشد عضلانی نیز کمک کند.
علاوه بر این، پروتئین در متابولیسم کلسیم نقش دارد و برای بهینه سازی سلامت استخوان ها مهم است.
همه انواع مرغ یکسان پخته نمی شوند.
برای مثال، انواع سرخشده و نانشده مانند ناگتهای مرغ، مرغ ذرت بو داده، و گوشت مرغ معمولاً سرشار از چربیهای ناسالم، کربوهیدراتها و کالری هستند.
برخی از انواع مرغ نیز به شدت فرآوری شده اند.
تحقیقات نشان می دهد که مصرف گوشت فرآوری شده ممکن است با خطر بالاتر بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و انواع خاصی از سرطان مرتبط باشد.
گوشت های فرآوری شده همچنین ممکن است حاوی مقادیر زیادی سدیم و مواد نگهدارنده باشند.
نشان داده شده است که کاهش مصرف سدیم به کاهش سطح فشار خون کمک می کند، به خصوص در افراد مبتلا به فشار خون بالا .
علاوه بر این، برخی از نگهدارندههای موجود در گوشتهای فرآوریشده، مانند نیتریتها، میتوانند به تشکیل ترکیبات سرطانزا کمک کنند.
برخی از روش های متداول تهیه مرغ سالم تر از بقیه هستند.
در اینجا تعدادی از بهترین انتخاب ها وجود دارد:
اگرچه مرغ مطمئناً می تواند در یک رژیم غذایی سالم قرار گیرد، اما برخی از انواع آن سرشار از کالری، چربی یا سدیم اضافی هستند.
در اینجا چند نوع مرغ وجود دارد که باید آنها را محدود یا از مصرف آنها اجتناب کنید:
مرغ می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل باشد.
مطمئن شوید که در صورت امکان، روشهای آشپزی سالم مانند پختن در فر، کباب کردن، تفت دادن یا بخار پز کردن را انتخاب کنید.
در نهایت، به خاطر داشته باشید که مرغ باید در کنار انواع منابع پروتئینی دیگر مانند ماهی، گوشت و حبوبات میل شود تا اطمینان حاصل شود که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را دریافت می کنید.
مرغ سرشار از انواع مواد مغذی مهم است که می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.
با این حال، مهم است که انواع مرغهای سالم را انتخاب کنید و روشهای پخت مانند پختن در فر، کباب کردن، تفت دادن یا بخار پز کردن را به جای سرخ کردن انتخاب کنید.
در نهایت، مطمئن شوید که از مرغ به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل در کنار انواع دیگر غذاهای سالم غنی از پروتئین لذت ببرید.
کامنتی ثبت نشده است
ارسال نظر