برخلاف تصور بعضی ورزشکاران مبتدی که فکر میکنند با تمرین بیشتر نتیجه بهتری میگیرند، ورزش بیش از حد در بدنسازی تأثیر منفی روی سلامت و تندرستی گذاشته و باعث کاهش سطح تستوسترون خون میشود. در این مطلب که منتشر میشود به طور جامع این موضوع را بررسی کردهایم تا شما با مطالعه دقیق آن یک برنامه تمرینی اصولی را انتخاب کرده و به اندازه تمرین کنید.
تمرین بیش از حد باعث بروز خستگی و ایجاد استرس روی سیستم عصبی مرکزی میشود و چنانچه میزان تمرینات ورزشی خود را مدیریت نکنید و بیش از حد تمرین کنید به راحتی سیستمهای حساس بیولوژیکی شما مختل خواهد شد. پس قبل از یک جلسه تمرین بدنسازی حتماً خواب کافی داشته باشید.
الکس استوارد در این مقاله در مورد اشتباهات رایج تغذیه ای و تمرینی صحبت کرده است و سعی کرده است، کمکی برای حل این مشکل کند. زمانی که من شروع به ورزش وزنه برداری کردم، من هم مانند بقیه ی وزنه برداران، در تله ی اشتباهات افتادم. بیش از حد تمرین می کردم و نسبت به هدف مورد نظر خود تمرین نمی کردم. من فقط عاشق تمرین کردن بودم و فکر می کردم هر چه بیشتر تمرین کنم بهتر است. فکر می کردم اگر، وزنه های بیشتری را در زمان های بیشتر بردارم، سریعتر عضلانی می شوم. به همین دلیل من هم دچار عارضه ی بیش از حد تمرین کردن شدم. تمام مواردی که در زیر اشاره شده است، جز عوارض تمرینات بیش از حد می باشند که بسیاری از آن ها را شخصا تجربه کرده ام:
من فکر می کردم که بدنم به تمرینات اضافه عادت دارد و توانایی انجام آن ها را دارد. اما متاسفانه بعد از گذشت مدتی، بدنم جهتی عکس را به خود گرفت و عوارض مذکور را نمایان کرد و در نهایت منجر به عمل جراحی کتف سمت راستم شد.
اگرچه فعالیتهای ورزشی روزانه همواره مورد توصیه پزشکان و متخصصین می باشد, اما با توجه به مطالب بالا حتما متوجه شده اید که ورزش بیش از حد نه تنها کمکی به سطح عملکردی شما نمی کند, بلکه حتی باعث بروز اختلالاتی در بدن شما نیز می شود.
اگر بطور پیوسته ورزش می کنید و یا اینکه قصد دارید تا ورزش را جزء ای از برنامه روزانه خود قرار دهید توصیه می شود که طبق برنامه و زمانبندی جلو بروید و از اعمال فشار زیاد بروی بدن خود اجتناب کنید. سعی کنید تا هر روز قسمتی از عضلات بدن را در تمرینات خود درگیر کنید.
کامنتی ثبت نشده است
ارسال نظر