L o a d i n g . . .
fitpic.ir 10 تا از فواید باور نکردنی انار برای سلامتی انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. فواید آن عبارتند از آنتی اکسیدان ها، سلامت قلب، سلامت کلیه، استقامت ورزش و موارد دیگر.انار میوه ای گرد و قرمز رنگ است. آنها دارای یک گوشت داخلی سفید هستند که مملو از دانه های خوراکی ترد و آبدار به نام آریل است.این مقاله به بررسی فواید سلامتی فراوان انار می پردازد.1. پر از مواد مغذیبه طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد.در زیر ارزش غذایی دانه ها (آریل) یک انار متوسط  آورده شده است:کالری: 234پروتئین: 4.7 گرم چربی: 3.3 گرمکربوهیدرات: 52 گرمفیبر: 11.3 گرم(ویتامین C): 32 درصد از ارزش روزانه (DV)فولات: 27 درصد از DVمنیزیم: 8 درصد از DVفسفر: 8 درصد DVپتاسیم: 13 درصد از DVبه خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه‌ای انار با اطلاعات تغذیه‌ای آب انار متفاوت است که فیبر یا ویتامین C زیادی را تامین نمی‌کند.خلاصهانار به شکل کامل دارای کالری و چربی کم و فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی است.2. سرشار از آنتی اکسیدانآنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. مقادیر زیاد رادیکال های آزاد می تواند مضر باشد و در ایجاد تعدادی از بیماری های مزمن نقش داشته باشد.انار منبع قابل اعتماد غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات پلی فنلی، از جمله پونیکالاگین ها، آنتوسیانین ها و تانن های قابل هیدرولیز است.دریافت آنتی اکسیدان از میوه هایی مانند انار یک راه عالی برای حمایت از سلامت کلی و جلوگیری از بیماری است.خلاصهانار سرشار از مجموعه ای از آنتی اکسیدان ها است که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند.3. ممکن است به جلوگیری از التهاب کمک کندالتهاب مزمن می تواند به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان کمک کند.خوردن انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مرتبط با این شرایط مزمن کمک کند.این تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف آب انار می تواند نشانگرهای خاصی از التهاب را کاهش دهد.خلاصهاگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، انار حاوی ترکیباتی است که ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با بیماری کمک کند.4. ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشددر تحقیقاتی دریافتن که ترکیبات موجود در انار دارای خواص ضد سرطانی هستند.تحقیقات حیوانی همچنین دریافته است که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند.به علاوه، طبق تحقیقات قدیمی‌تر  عصاره انار ممکن است برای سرطان پروستات مفید باشد.خلاصهمشاهده شده است که انار دارای اثرات ضد سرطانی است. ممکن است رشد و گسترش تومور را کاهش دهد و التهاب را کاهش دهد، اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.5. ممکن است از سلامت قلب حمایت کندشواهدی وجود دارد که نشان می دهد میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.به عنوان مثال، در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به بیماری قلبی، نوشیدن آب انار باعث کاهش دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگرهای زیستی خاصی شد که نشانگر اثر محافظتی بر سلامت قلب هستند.خلاصهترکیبات موجود در انار ممکن است باعث کاهش فشار خون، کاهش تجمع پلاک و کاهش درد قفسه سینه شود.6. حمایت از سلامت کلیهمطالعات آزمایشگاهی و انسانی نشان داده اند که عصاره انار ممکن است به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند.در یک مطالعه در سال 2014، مشخص شد که عصاره انار مکانیسم مرتبط با تشکیل سنگ را در افراد مبتلا به سنگ کلیه مکرر را مهار می کند.علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره انار می تواند به تنظیم غلظت اگزالات، کلسیم و فسفات در خون، که اجزای رایج سنگ کلیه هستند، کمک کند.خلاصهبرخی از ترکیبات موجود در انار ممکن است به پیشگیری از سنگ کلیه کمک کند.7. ممکن است خاصیت ضد میکروبی داشته باشدترکیبات انار ممکن است به مبارزه با میکروارگانیسم های مضر کمک کند.به عنوان مثال، آنها ممکن است با کاهش رشد میکروب هایی که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند، از سلامت دهان و دندان محافظت کنند.خلاصهانار حاوی ترکیباتی است که به مبارزه با باکتری ها، قارچ ها و مخمرهای بالقوه مضر کمک می کند - به ویژه میکروب های موجود در دهان که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند.8. ممکن است استقامت ورزش را بهبود بخشدپلی فنول های موجود در انار ممکن است استقامت ورزش را افزایش دهد.یک مطالعه کوچک نشان داد که عصاره انار زمان خستگی را کاهش می دهد و عملکرد را در دوچرخه سواران آموزش دیده بهبود می بخشد.تحقیقات دیگر دریافته است که مکمل های انار ممکن است استقامت و ریکاوری عضلات را بهبود بخشد.با این حال، تحقیقات با استفاده از آب انار هیچ فایده ای برای ریکاوری عضلات پس از ورزش پیدا نکرده است، که نشان می دهد مطالعات بیشتری مورد نیاز است.خلاصهانار حاوی ترکیباتی است که ممکن است استقامت و ریکاوری را بهبود بخشد.9. برای مغز شما مفید استانار حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام الاژیتانین است که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند.برخی از مطالعات نشان داده اند که الاژیتانین ها ممکن است با کاهش آسیب اکسیداتیو و افزایش بقای سلول های مغز به محافظت از مغز در برابر بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کنند.اعتقاد بر این است که الاگیتانین ها ترکیبی به نام urolithin A در روده تولید می کنند که به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب در مغز و تاخیر در شروع بیماری های شناختی مورد مطالعه قرار گرفته است.با این وجود، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.خلاصهترکیبات موجود در انار ممکن است به محافظت از سلامت مغز و پیشگیری از بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون کمک کند.10. از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کندخوردن انار ممکن است به حمایت از سلامت میکروبیوم روده شما کمک کند، که در بسیاری از جنبه های سلامتی نقش کلیدی دارد.تحقیقات لوله آزمایشی دریافته است که انار می تواند سطح باکتری های مفید روده را افزایش دهد و این نشان می دهد که ممکن است اثرات پری بیوتیکی داشته باشد.پری بیوتیک ها به عنوان سوخت برای باکتری های مفید در روده شما عمل می کنند و از میکروبیوم روده سالم تر حمایت می کنند.علاوه بر این، انار سرشار از فیبر است که  برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ممکن است در برابر برخی از شرایط گوارشی محافظت کند.خلاصهآریل انار (دانه انار) همچنین سرشار از فیبر است که به عنوان سوخت برای پروبیوتیک ها عمل می کند و به جلوگیری از برخی بیماری های گوارشی کمک می کند.سوالات متداولفواید خوردن انار چیست؟انار سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است. آنها همچنین با مزایای سلامتی، از جمله کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب و افزایش استقامت مرتبط هستند.آیا خوردن دانه انار اشکالی ندارد؟دانه های انار خوراکی هستند و می توانند منبع عالی بسیاری از ویتامین های ضروری باشند.آیا انار سالم ترین میوه دنیاست؟انار بسیار مغذی است و می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل باشد. با این حال، همه میوه ها مجموعه ای منحصر به فرد از مواد مغذی را ارائه می دهند، بنابراین حتما از انار در کنار انواع میوه های سالم دیگر لذت ببرید.چه کسانی نباید انار مصرف کنند؟انار ممکن است با برخی داروها، از جمله داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا، تداخل داشته باشد. بنابراین، اگر داروهای دیگری مصرف می‌کنید یا بیماری‌های زمینه‌ای دارید، بهتر است قبل از افزودن انار به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.کلام آخرانار سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.انار همچنین ممکن است به محافظت در برابر سرطان، حمایت از استقامت ورزش و جلوگیری از میکروب های مضر کمک کند.اگرچه تحقیقات انسانی در مورد برخی از این فواید بالقوه وجود ندارد، اما به جرات می توان گفت که انار یک افزودنی خوشمزه و مغذی به رژیم غذایی شماست. فیت پیک
1403-07-07

10 تا از فواید باور نکردنی انار برای سلامتی

انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. فواید آن عبارتند از آنتی اکسیدان ها، سلامت قلب، سلامت کلیه، استقامت ورزش و موارد دیگر.

انار میوه ای گرد و قرمز رنگ است. آنها دارای یک گوشت داخلی سفید هستند که مملو از دانه های خوراکی ترد و آبدار به نام آریل است.

این مقاله به بررسی فواید سلامتی فراوان انار می پردازد.

1. پر از مواد مغذی

به طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد.

در زیر ارزش غذایی دانه ها (آریل) یک انار متوسط  آورده شده است:

کالری: 234
پروتئین: 4.7 گرم 
چربی: 3.3 گرم
کربوهیدرات: 52 گرم
فیبر: 11.3 گرم
(ویتامین C): 32 درصد از ارزش روزانه (DV)
فولات: 27 درصد از DV
منیزیم: 8 درصد از DV
فسفر: 8 درصد DV
پتاسیم: 13 درصد از DV

به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیه‌ای انار با اطلاعات تغذیه‌ای آب انار متفاوت است که فیبر یا ویتامین C زیادی را تامین نمی‌کند.

خلاصه
انار به شکل کامل دارای کالری و چربی کم و فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی است.

2. سرشار از آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. مقادیر زیاد رادیکال های آزاد می تواند مضر باشد و در ایجاد تعدادی از بیماری های مزمن نقش داشته باشد.

انار منبع قابل اعتماد غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات پلی فنلی، از جمله پونیکالاگین ها، آنتوسیانین ها و تانن های قابل هیدرولیز است.

دریافت آنتی اکسیدان از میوه هایی مانند انار یک راه عالی برای حمایت از سلامت کلی و جلوگیری از بیماری است.

خلاصه
انار سرشار از مجموعه ای از آنتی اکسیدان ها است که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند.

3. ممکن است به جلوگیری از التهاب کمک کند

التهاب مزمن می تواند به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان کمک کند.

خوردن انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مرتبط با این شرایط مزمن کمک کند.

این تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.

در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف آب انار می تواند نشانگرهای خاصی از التهاب را کاهش دهد.

خلاصه
اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، انار حاوی ترکیباتی است که ممکن است به جلوگیری از التهاب مزمن مرتبط با بیماری کمک کند.

4. ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد

در تحقیقاتی دریافتن که ترکیبات موجود در انار دارای خواص ضد سرطانی هستند.

تحقیقات حیوانی همچنین دریافته است که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند.

به علاوه، طبق تحقیقات قدیمی‌تر  عصاره انار ممکن است برای سرطان پروستات مفید باشد.

خلاصه
مشاهده شده است که انار دارای اثرات ضد سرطانی است. ممکن است رشد و گسترش تومور را کاهش دهد و التهاب را کاهش دهد، اگرچه تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

5. ممکن است از سلامت قلب حمایت کند

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.

به عنوان مثال، در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به بیماری قلبی، نوشیدن آب انار باعث کاهش دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگرهای زیستی خاصی شد که نشانگر اثر محافظتی بر سلامت قلب هستند.

خلاصه
ترکیبات موجود در انار ممکن است باعث کاهش فشار خون، کاهش تجمع پلاک و کاهش درد قفسه سینه شود.

6. حمایت از سلامت کلیه

مطالعات آزمایشگاهی و انسانی نشان داده اند که عصاره انار ممکن است به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند.

در یک مطالعه در سال 2014، مشخص شد که عصاره انار مکانیسم مرتبط با تشکیل سنگ را در افراد مبتلا به سنگ کلیه مکرر را مهار می کند.

علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره انار می تواند به تنظیم غلظت اگزالات، کلسیم و فسفات در خون، که اجزای رایج سنگ کلیه هستند، کمک کند.

خلاصه
برخی از ترکیبات موجود در انار ممکن است به پیشگیری از سنگ کلیه کمک کند.

7. ممکن است خاصیت ضد میکروبی داشته باشد

ترکیبات انار ممکن است به مبارزه با میکروارگانیسم های مضر کمک کند.

به عنوان مثال، آنها ممکن است با کاهش رشد میکروب هایی که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند، از سلامت دهان و دندان محافظت کنند.

خلاصه
انار حاوی ترکیباتی است که به مبارزه با باکتری ها، قارچ ها و مخمرهای بالقوه مضر کمک می کند - به ویژه میکروب های موجود در دهان که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند.

8. ممکن است استقامت ورزش را بهبود بخشد

پلی فنول های موجود در انار ممکن است استقامت ورزش را افزایش دهد.

یک مطالعه کوچک نشان داد که عصاره انار زمان خستگی را کاهش می دهد و عملکرد را در دوچرخه سواران آموزش دیده بهبود می بخشد.

تحقیقات دیگر دریافته است که مکمل های انار ممکن است استقامت و ریکاوری عضلات را بهبود بخشد.

با این حال، تحقیقات با استفاده از آب انار هیچ فایده ای برای ریکاوری عضلات پس از ورزش پیدا نکرده است، که نشان می دهد مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

خلاصه
انار حاوی ترکیباتی است که ممکن است استقامت و ریکاوری را بهبود بخشد.

9. برای مغز شما مفید است

انار حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام الاژیتانین است که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند.

برخی از مطالعات نشان داده اند که الاژیتانین ها ممکن است با کاهش آسیب اکسیداتیو و افزایش بقای سلول های مغز به محافظت از مغز در برابر بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کنند.

اعتقاد بر این است که الاگیتانین ها ترکیبی به نام urolithin A در روده تولید می کنند که به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب در مغز و تاخیر در شروع بیماری های شناختی مورد مطالعه قرار گرفته است.

با این وجود، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

خلاصه
ترکیبات موجود در انار ممکن است به محافظت از سلامت مغز و پیشگیری از بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون کمک کند.

10. از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند

خوردن انار ممکن است به حمایت از سلامت میکروبیوم روده شما کمک کند، که در بسیاری از جنبه های سلامتی نقش کلیدی دارد.

تحقیقات لوله آزمایشی دریافته است که انار می تواند سطح باکتری های مفید روده را افزایش دهد و این نشان می دهد که ممکن است اثرات پری بیوتیکی داشته باشد.

پری بیوتیک ها به عنوان سوخت برای باکتری های مفید در روده شما عمل می کنند و از میکروبیوم روده سالم تر حمایت می کنند.

علاوه بر این، انار سرشار از فیبر است که  برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ممکن است در برابر برخی از شرایط گوارشی محافظت کند.

خلاصه
آریل انار (دانه انار) همچنین سرشار از فیبر است که به عنوان سوخت برای پروبیوتیک ها عمل می کند و به جلوگیری از برخی بیماری های گوارشی کمک می کند.

سوالات متداول

فواید خوردن انار چیست؟

انار سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است. آنها همچنین با مزایای سلامتی، از جمله کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب و افزایش استقامت مرتبط هستند.

آیا خوردن دانه انار اشکالی ندارد؟

دانه های انار خوراکی هستند و می توانند منبع عالی بسیاری از ویتامین های ضروری باشند.

آیا انار سالم ترین میوه دنیاست؟

انار بسیار مغذی است و می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل باشد. با این حال، همه میوه ها مجموعه ای منحصر به فرد از مواد مغذی را ارائه می دهند، بنابراین حتما از انار در کنار انواع میوه های سالم دیگر لذت ببرید.

چه کسانی نباید انار مصرف کنند؟

انار ممکن است با برخی داروها، از جمله داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا، تداخل داشته باشد. بنابراین، اگر داروهای دیگری مصرف می‌کنید یا بیماری‌های زمینه‌ای دارید، بهتر است قبل از افزودن انار به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.

کلام آخر

انار سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.

انار همچنین ممکن است به محافظت در برابر سرطان، حمایت از استقامت ورزش و جلوگیری از میکروب های مضر کمک کند.

اگرچه تحقیقات انسانی در مورد برخی از این فواید بالقوه وجود ندارد، اما به جرات می توان گفت که انار یک افزودنی خوشمزه و مغذی به رژیم غذایی شماست.


ارسال نظر



نظرات



کامنتی ثبت نشده است