انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد. فواید آن عبارتند از آنتی اکسیدان ها، سلامت قلب، سلامت کلیه، استقامت ورزش و موارد دیگر.
انار میوه ای گرد و قرمز رنگ است. آنها دارای یک گوشت داخلی سفید هستند که مملو از دانه های خوراکی ترد و آبدار به نام آریل است.
این مقاله به بررسی فواید سلامتی فراوان انار می پردازد.
به طور کلی، انار کالری و چربی کمی دارد اما فیبر، ویتامین و مواد معدنی بالایی دارد.
در زیر ارزش غذایی دانه ها (آریل) یک انار متوسط آورده شده است:
به خاطر داشته باشید که اطلاعات تغذیهای انار با اطلاعات تغذیهای آب انار متفاوت است که فیبر یا ویتامین C زیادی را تامین نمیکند.
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های بدن شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. مقادیر زیاد رادیکال های آزاد می تواند مضر باشد و در ایجاد تعدادی از بیماری های مزمن نقش داشته باشد.
انار منبع قابل اعتماد غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات پلی فنلی، از جمله پونیکالاگین ها، آنتوسیانین ها و تانن های قابل هیدرولیز است.
دریافت آنتی اکسیدان از میوه هایی مانند انار یک راه عالی برای حمایت از سلامت کلی و جلوگیری از بیماری است.
التهاب مزمن می تواند به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و سرطان کمک کند.
خوردن انار ممکن است به جلوگیری از التهاب مرتبط با این شرایط مزمن کمک کند.
این تا حد زیادی به ترکیباتی به نام punicalagins نسبت داده می شود که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
در حالی که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، تحقیقات نشان می دهد که مصرف آب انار می تواند نشانگرهای خاصی از التهاب را کاهش دهد.
در تحقیقاتی دریافتن که ترکیبات موجود در انار دارای خواص ضد سرطانی هستند.
تحقیقات حیوانی همچنین دریافته است که انار به کند کردن رشد تومور در مراحل اولیه سرطان کبد کمک می کند.
به علاوه، طبق تحقیقات قدیمیتر عصاره انار ممکن است برای سرطان پروستات مفید باشد.
شواهدی وجود دارد که نشان می دهد میوه های غنی از ترکیبات پلی فنلی مانند انار ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.
به عنوان مثال، در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به بیماری قلبی، نوشیدن آب انار باعث کاهش دفعات و شدت درد قفسه سینه و همچنین نشانگرهای زیستی خاصی شد که نشانگر اثر محافظتی بر سلامت قلب هستند.
مطالعات آزمایشگاهی و انسانی نشان داده اند که عصاره انار ممکن است به کاهش تشکیل سنگ کلیه کمک کند.
در یک مطالعه در سال 2014، مشخص شد که عصاره انار مکانیسم مرتبط با تشکیل سنگ را در افراد مبتلا به سنگ کلیه مکرر را مهار می کند.
علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره انار می تواند به تنظیم غلظت اگزالات، کلسیم و فسفات در خون، که اجزای رایج سنگ کلیه هستند، کمک کند.
ترکیبات انار ممکن است به مبارزه با میکروارگانیسم های مضر کمک کند.
به عنوان مثال، آنها ممکن است با کاهش رشد میکروب هایی که می توانند باعث بوی بد دهان و پوسیدگی دندان شوند، از سلامت دهان و دندان محافظت کنند.
پلی فنول های موجود در انار ممکن است استقامت ورزش را افزایش دهد.
یک مطالعه کوچک نشان داد که عصاره انار زمان خستگی را کاهش می دهد و عملکرد را در دوچرخه سواران آموزش دیده بهبود می بخشد.
تحقیقات دیگر دریافته است که مکمل های انار ممکن است استقامت و ریکاوری عضلات را بهبود بخشد.
با این حال، تحقیقات با استفاده از آب انار هیچ فایده ای برای ریکاوری عضلات پس از ورزش پیدا نکرده است، که نشان می دهد مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
انار حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام الاژیتانین است که به کاهش التهاب در بدن کمک می کند.
برخی از مطالعات نشان داده اند که الاژیتانین ها ممکن است با کاهش آسیب اکسیداتیو و افزایش بقای سلول های مغز به محافظت از مغز در برابر بیماری آلزایمر و پارکینسون کمک کنند.
اعتقاد بر این است که الاگیتانین ها ترکیبی به نام urolithin A در روده تولید می کنند که به دلیل توانایی آن در کاهش التهاب در مغز و تاخیر در شروع بیماری های شناختی مورد مطالعه قرار گرفته است.
با این وجود، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
خوردن انار ممکن است به حمایت از سلامت میکروبیوم روده شما کمک کند، که در بسیاری از جنبه های سلامتی نقش کلیدی دارد.
تحقیقات لوله آزمایشی دریافته است که انار می تواند سطح باکتری های مفید روده را افزایش دهد و این نشان می دهد که ممکن است اثرات پری بیوتیکی داشته باشد.
پری بیوتیک ها به عنوان سوخت برای باکتری های مفید در روده شما عمل می کنند و از میکروبیوم روده سالم تر حمایت می کنند.
علاوه بر این، انار سرشار از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است و ممکن است در برابر برخی از شرایط گوارشی محافظت کند.
انار سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است. آنها همچنین با مزایای سلامتی، از جمله کاهش التهاب، بهبود سلامت قلب و افزایش استقامت مرتبط هستند.
دانه های انار خوراکی هستند و می توانند منبع عالی بسیاری از ویتامین های ضروری باشند.
انار بسیار مغذی است و می تواند یک مکمل عالی برای یک رژیم غذایی متعادل باشد. با این حال، همه میوه ها مجموعه ای منحصر به فرد از مواد مغذی را ارائه می دهند، بنابراین حتما از انار در کنار انواع میوه های سالم دیگر لذت ببرید.
انار ممکن است با برخی داروها، از جمله داروهای مورد استفاده برای درمان فشار خون بالا، تداخل داشته باشد. بنابراین، اگر داروهای دیگری مصرف میکنید یا بیماریهای زمینهای دارید، بهتر است قبل از افزودن انار به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنید.
انار سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است.
انار همچنین ممکن است به محافظت در برابر سرطان، حمایت از استقامت ورزش و جلوگیری از میکروب های مضر کمک کند.
اگرچه تحقیقات انسانی در مورد برخی از این فواید بالقوه وجود ندارد، اما به جرات می توان گفت که انار یک افزودنی خوشمزه و مغذی به رژیم غذایی شماست.
کامنتی ثبت نشده است
ارسال نظر